Tip en ven Print

Velkommen til www.arkitekturbilleder.com

Jeg er en kreativ & utraditionel fotograf, der har stor erfaring med arkitekturbilleder. Jeg løser arkitektoniske fotoopgaver af enhver art.

Jeg ser linier og motiver hvor andre ikke ser andet end en bygning. Mine billeder er anderledes og jeg ser arkitekturen med nye briller med mine utraditionelle kompositioner.

Det er kun fantasien som sætter sine grænser for hvad der kan laves, og i udgangspunktet er der ingenting som ikke kan laves.

 
Jeg bruger meget tid på at sætte mig ind i kundens problemstillinger, og er en dygtig medspiller når udfordringer skal indfries. Jeg får altid det maksimale ud af meget lidt, og tager enhver udfordring op!

Jeg arbejder særdeles seriøst og overholder altid krav og deadlines mm. Jeg har noget af det nyeste udstyr og bedste udstyr på markedet, og løser 99 % af alle mine opgaver digitalt.

Det er særdeles godt at bruge arkitekturbilleder til at vise igangværende byggeprojekter samt afsluttede projekter. Byggebranchen, dvs. entreprenører, arkitekter mm. vil med fordel kunne drage udbytte af mine kompetencer i forhold til arkitekturbilleder.


Min kunnen og mine interesser inden for fotografiet er alsidige, og jeg er altid parat til nye udfordringer. Jeg har base i København, opererer over hele verden og går gerne mod strømmen!

Mvh

Fotograf
Rune Johansen
Medlem af Dansk Journalistforbund